Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Αδελφά σωματεία Μπουγάτσα-Gayρος..

''Επειδή οι gayρο-αλητες έχουν τρελαθεί με την ΧΘΕΣΙΝΗ παλικαρίσια νίκη της ομάδας μας κ έχουν ξαμοληθεί στα ραδιόφωνα (με μπροστάρη τον Καραπαπα, την νυφίτσα που τόσα χρονια έβγαζε χρήματα με το προσωπείο του ‘αντικειμενικού’ και ξαφνικά το παίζει χούλιγκαν της φακής) αναγκαζομαστε να σας ΞΑΝΑ-ΜΑΘΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ..

ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ θα σας ανοίξουμε τα ματιά GAYRΡOI φίλοι μας..

Η φωτογραφία είναι από το μπαράζ του Βόλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ανάμεσα στον ΣκουληκιΑΡΗ και τον GAYρο( άλλο ένα πρωτάθλημα που το πήρε σε μπαράζ ο Θρήνος).
Τα περισσότερα πρωταθλήματα τους είναι πριν την δημιουργία της Α’ εθνικής κ με αντίπαλους τον Αργοναύτη Πειραιά , σε μπαράζ με δικό τους διαιτητή, στα χαρτιά με Βαλνερογκαγκατσηδες, κάλπικα (ειδικά τα 12 του Κροκους) και σε στρίψιμο δεκάρας).

Αναμεσα στους εκδρομεις ΤΗΣ ‘ΘΥΡΑΣ 4′ (που πήγαν αυθημερόν στον Βόλο στο πλευρό του Θρήνου και έκατσαν στην ίδια θύρα που ήταν η θύρα Λ7) ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ‘ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ’, Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ (ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ‘ΘΥΡΑΣ 4 κ ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ‘κλαψιάρηδες αδικημένους της Αθηνας΄).

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΠΑΟΚΤΖΗΣ.Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ( έχει πεθάνει, αυτοκτόνησε αφού πρώτα σκότωσε την γυναίκα του)..

Έχουμε κ αλλα ντοκουμέντα από τις σχέσεις ΘΥΡΑΣ4-ΘΥΡΑΣ Λ7…

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ GAYΡΑΚΙΑ..
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Κ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..''

Άρθρο του Laplace - αναδημοσιεύτηκε απο το mypanathinaikos

2 σχόλια:

  1. ayth einai h alhtheia kwlogayroi k mpougatses
    eyxaristoume adelfe
    kalh ebdomada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΩΜΑ,ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΛΥΣΩΔΙΑ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...
    ΧΩΣΕ,ΧΩΣΕ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΤΟΥΣ ΛΙΜΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ!!!!ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ:ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή